Lønseddel 2023: Lønsedlerne ligger på Mit.dk

Kolonisæsonen 2024
Vi søger personale til årets sommerkolonier og begynder rekrutteringen i februar 2024.  Erfaring med at arbejde med børn i målgruppen og i fritiden/eller i et storkøkken er et must.  Se mere på siden sommerjob. Kontakt Gitte Nemholt tlf. 33254425 tast 4 eller skriv en mail: gn@kolonierne.dk, hvis du er interesseret i verdens dejligste sommerjob, hvor du får noget godt med på dit CV. Kom og gør en forskel sammen for de mange børn, der glæder sig.

REJSESEDLER Her kan du som medarbejder downloade rejsesedlen til din koloni efter 1/6. Koden står på din ansættelseskontrakt. Oplysningerne her er kun til internt brug. Eleverne får kolonibilletten direkte på mail.

Hvad skal der stå i forældrebrevet ? Indhold forældrebrev  Her er en vejledning til regnskabsførende i, hvordan man sender en fælles mail til koloniholdet. Vejledning til velkomstbrev regnskabsførende
Nyt om hjemve, og hvordan kan det takles? Læs artiklerne på Forældresiden.

Badning på koloni 2024 Det er kun tilladt at bade med børn på koloni Hvis man har en gældende bassinprøve fra 2024. De gældende regler følges som altid, hvor den bassinprøveansvarlige er til stede ved hver badning. (se Værd at vide om at tage på koloni) Har man ikke en bassinprøve, må man kun soppe i vandkanten. Badereglerne for almindelig badning vil også gælde her, se ovenfor.

Bassinprøver 2024 
Datoerne kommer i begyndelsen af 2024

Tilmelding til gn@kolonierne.dk med flg. oplysninger: Navn, tlf.nr., mail, koloni, uge. (ved skolehold anføres også skole)

Kurset afholdes: Hillerødgade Bad og Hal Sandbjerggade 35, 2200 København N Alle kurser er fra kl. 9-15

Der afholdes infomøde i København for nye koloniledere.
Infomødet er med samme indhold, bare forskellige datoer.
Nye datoer for 2024 kommer i foråret
Deltag online:

Join Zoom Meeting

Mødet afholdes i Lærerforeningens Hus på Frydendalsvej 24, 2.sal. 1809 Frederiksberg C. Tilmelding nødvendig til: gn@kolonierne.dk
Læs følgende: Materiale til samværsregler og samtalekort, og se også: Når grænser brydes  Lav samværsregler for jeres kommende kolonihold.

NaturligVis på koloni – Webinar for ansatte Nye datoer kommer i begyndelsen af 2024
På webinaret klæder vi dig på til at støtte børnene på din koloni til at gå på opdagelse i naturen omkring kolonierne. Vi introducerer dig til aktiviteterne, redskaberne og materialerne og viser, hvordan I kommer i gang med at få endnu flere naturoplevelser på koloniopholdet. Tilmed dig webinaret her NaturligVis på Koloni.