Kolonisæsonen 2023 Vi søger rigtig meget personale til årets sommerkolonier .  Erfaring med at arbejde med børn eller i et storkøkken er et must.  Se mere på siden sommerjob. Kontakt straks Gitte Nemholt tlf. 33254425 tast 4 eller skriv en mail: gn@kolonierne.dk, hvis du er interesseret i verdens dejligste sommerjob. Kom og gør en forskel sammen for de mange børn, der glæder sig.

REJSESEDLER Her kan du, som medarbejder downloade rejsesedlen til din koloni efter 1/6. Koden står på din ansættelseskontrakt. Oplysningerne her er kun til internt brug, eleverne får kolonibilletten direkte på mail.

Ønsker du at være personale på en sommerkoloni i 2023, så kontakt os fra 1. februar 2023, hvor vi begynder rekrutteringen til sommerens kolonihold. Ring: 33254425 til Gitte Nemholt/ e-mail: gn@kolonierne.dk

Hvad skal der stå i forældre brevet ? Indhold forældrebrev  Her er en vejledning til regnskabsførende i hvordan man sender en fælles mail til koloniholdet. Vejledning til velkomstbrev regnskabsførende
Nyt om hjemve hvordan kan det takles? Læs artiklerne på Forældresiden.

Badning på koloni 2023 Det er kun tilladt at bade med børn på koloni Hvis man har en gældende bassinprøve fra 2023. De gældende regler følges som altid, hvor den bassinprøveansvarlige er til stede ved hver badning. (se Værd at vide om at tage på koloni) Har man ikke en bassinprøve, må man kun soppe i vandkanten, badereglerne for almindelig badning vil også gælde her, se ovenfor.

VIGTIGT!! Bassinprøver 2023 Begrænset antal pladser BOOK hurtigt
Mandag 15/5  –  13 pladser
Tirsdag  16/5 –   12 pladser
Onsdag  17/5 –   14 pladser
Torsdag 15/6 –   12 pladser
Tirsdag  20/6 –  14 pladser
Onsdag  21/6 –  14 pladser
Torsdag 22/6-   13 pladser

Der vil IKKE være ekstra datoer i år, grundet mangel på kapacitet.

Tilmelding til gn@kolonierne.dk med flg. oplysninger: Navn, tlf.nr., mail, koloni, uge. (ved skolehold anføres også skole)
Kurset afholdes: Hillerødgade Bad og Hal Sandbjerggade 35, 2200 København N Alle kurser er fra kl. 9-15

Der afholdes infomøde i København for nye koloniledere.
Infomødet er med samme indhold, bare forskellige datoer.
NYE datoer kommer i begyndelsen af 2023
Mødet afholdes i Lærerforeningens Hus på Frydendalsvej 24, 2.sal. 1809 Frederiksberg C. Tilmelding nødvendig til: gn@kolonierne.dk
Læs følgende: Materiale til samværsregler og samtalekort. Lav samværsregler for jeres kommende kolonihold.

NaturligVis på koloni – Webinar for ansatte Nye datoer kommer i begyndelsen af 2023
På webinaret klæder vi dig på til at støtte børnene på din koloni til at gå på opdagelse i naturen omkring kolonierne. Vi introducerer dig til aktiviteterne, redskaberne og materialerne, og viser hvordan I kommer i gang med at få endnu flere naturoplevelser på koloniopholdet. Tilmed dig webinaret her NaturligVis på Koloni.