Klitstuen

Kolonien Klitstuen ligger i Vendsyssel ca. 34 km nordvest for Aalborg. Der er ca. 1,5 kilometer i sydlig retning fra Klitstuen til badebyen Blokhus. Området er et typisk vestjysk sommerhusområde uden de helt store kulturelle seværdigheder lige i gåafstand, til gengæld er her masser af hav, strand, klitter og plantage, og vil man på lidt længere udflugter, har Nordjylland et væld af spændende attraktioner at byde på.

Klitstuen er fra 1916, oprindelig opført som sommerbolig for en rigmandsfamilie. Dengang var der havudsigt fra huset, men det har sandflugt sat en effektiv stopper for, så i dag ligger huset gemt bag den yderste høje klit.

I Klitstuen, som passer så fint til sit navn, er man på tæt hold af en af Danmarks mest imponerende kyststrækninger. Man skal bare lige op over klitten, så ligger den brede, faste strand og det vældige Vesterhav for fødderne og indbyder til alle mulige aktiviteter med hav, strand, sand og blæst. Klitstuen er bygget op omkring en flisebelagt gårdsplads, som er velegnet til boldspil, men ellers må de fleste sportsaktiviteter henlægges til den brede strand.

Der er en gasgrill til rådighed

Fladskærm: Ja

Sengepladser i alt: 51

Værelser med 1-5 senge: 14

Værelser med dobbeltseng: 3

Afstand til butik: 1500