Her finder I mere information til jeres kolonibillet.
_____________________________________

Giv så vidt muligt jeres barn rent tøj med til hele opholdet, da personalet ikke har tid til tøjvask i større omfang.
Kolonierne kan ikke påtage sig ansvaret for tøj og personlige ting, der bliver væk. Derfor er det en god idé at mærke alt med navn og telefonnummer. Personalet vil naturligvis være behjælpelige.

med, at deltagerne får alle deres ting med hjem.
Ved busafgang vises kolonibilletten, og en kuvert med sundhedskort, lommepenge og (evt. medicin med vejledning) afleveres til kolonilederne.
Lommepengene bliver indsat i kolonibanken, og kan hæves efter behov.
Det er tilladt at medbringe mobiltelefonen, men på de fleste kolonier bliver de inddraget, og udleveret på fastsatte tidspunkter, så de ikke griber forstyrrende ind i koloniens aktiviteter.
På kolonien er der dynetæpper og hovedpuder til alle, men jeres barn skal selv medbringe dynebetræk, hovedpudebetræk og lagen. Man kan også vælge at medbringe sin egen sovepose, lagen og hovedpudebetræk.
Ved ankomsten til kolonien vil børnene blive informeret om de regler, der er gældende på deres koloni. For alle koloniophold medfører det hjemsendelse, hvis man indtager alkohol, snus, euforiserende stoffer, bader uden opsyn og tilladelse, eller hvis man forlader koloniområdet uden tilladelse.
Transporten foregår i bus fra mødestedet direkte til kolonien og retur.

Pakkeliste

—————————————

Alhage, Egernstien 2A, 8400 Ebeltoft
Kolonien Alhage nær Ebeltoft ligger ved vandet direkte op til Ahl Plantage og med kort afstand til stranden. Børnene bor på 4 pers. værelser med bad og toilet.

Baunebjerg, Vesten Bavnen 22, 6720 Nordby, Fanø
Kolonien Baunebjerg i udkanten af Nordby på Fanø ligger på en meget stor naturgrund med kort afstand til strand, hede og marsk. Børnene bor i 5 pers. værelser.

Bjerge, Havnemarken 25, Bjerge Strand, 4480 St. Fuglede
Kolonien Bjerge syd for Kalundborg ligger på en stor naturgrund direkte til stranden og med kort afstand til enge, hvor der er et rigt dyreliv. Børnene bor i 5 pers. værelser.

Egilsholm, Baunevej 12, Pederske, 3720 Aakirkeby
Kolonien Egilsholm ved Dueodde på Bornholm ligger i en stor strandplantage direkte ud til en af landets bedste badestrande. Børnene bor i 4 – 6 pers. værelser.

Eriksminde, Eriksmindevej 15, 4581 Rørvig
Kolonien Eriksminde tæt ved Rørvig ligger på en meget stor grund, hvor der er skov og krat samt kort afstand til stranden. Børnene bor i 4 pers. værelser.

Feriegården, Toftevej 61, Ellinge Lyng, 4560 Vig st.
Kolonien Feriegården i Sejerø Bugt ligger på en stor fredet hedegrund med direkte adgang til stranden. Børnene bor i 4 pers. værelser.

Frennenæs, Sydskovvej 13, 3740 Svaneke
Kolonien Frennenæs i udkanten af Svaneke på Bornholm ligger i et dejligt område med klippekyst. Børnene bor i 2 sovesale.

Højbjerghus, Blåbærvej 16, Ordrup Strand, 4540 Fårevejle
Kolonien Højbjerghus i Sejrø Bugt ved Ordrup Næs ligger på en stor grund direkte til stranden. Børnene bor i 4 – 5 pers. værelser.

Kajestenshuset, Røsnæsvej 225A, 4400 Kalundborg
Kolonien Kalundborg på Røsnæs ligger på en stor flot grund direkte til vandet. Børnene bor i 4 pers. værelser.

Klitstuen, Pirupshvarrevej 71A, 9492 Blokhus
Kolonien Klitstuen er en Vesterhavskoloni i udkanten af Blokhus med direkte adgang til stranden. Børnene bor i 4 – 6 pers. værelser.

Lille Katrinedal, Asserbohusvej 8, Asserbo, 3300 Frederiksværk
Kolonien Lille Katrinedal ligger på en stor grund midt i Asserbo, med nogen afstand til stranden. Børnene bor i 4 pers. værelser og en lille sovesal.

Lønsømaj, Lønsømadevej 46, Holm, 6430 Nordborg Als
Kolonien Lønsømaj på Als ligger på en stor naturgrund direkte til stranden. Børnene bor i 6 pers. værelser.

Naboen, Sydskovsvej 11, 3740 Svaneke
Kolonien Naboen i udkanten af Svaneke på Bornholm ligger i et dejligt område med strandmark og klippekyst. Børnene bor i 4 pers. værelser.

Nora Mortensens Minde, Norasvej 13, 3360 Liseleje
Kolonien Nora Mortensens Minde ligger på en stor naturgrund direkte til Liseleje plantage og med kort afstand til stranden. Børnene bor i 5 pers. værelser og en lille sovesal.

Næsbystrand, Blidsøvej 134, 4200 Slagelse
Kolonien Næsbystrand er opført i 2008 på en strandgrund direkte til Storebælt nord for Korsør. Børnene bor i 4 pers. værelser.

Nørrevang, Eriksmindevej 25, 4581 Rørvig
Kolonien Nørrevang tæt ved Rørvig ligger på en stor naturgrund direkte ud til Isefjorden. Børnene bor i 4 pers. værelser.

Sandsgård, Klitvejen 97, 9492 Blokhus
Kolonien Sandsgård er en Vesterhavskoloni i Blokhus med direkte adgang til stranden. Børnene bor i 4 pers. værelser.

Skamlebæk, Skovskellet 2, Skamlebæk, 4540 Fårevejle
Kolonien Skamlebæk, i Sejøbugten ved Ordrup Næs, ligger på en stor grund direkte til stranden. Børnene bor i 2 sovesale.

Skansen, Skansehagevej 76-78, 4581 Rørvig
Kolonien Skansen tæt ved Rørvig ligger direkte til det fredede område Skansehage med strand og eng. Børnene sover i 4 pers. værelser.

Skovbyholm, Skovby Tværvej 56, 4840 Nr. Alslev
Kolonien Skovbyholm på Nordfalster ved Nørre Alslev ligger på sin egen halvø direkte til vandet. Børnene bor i 2, 3 og 4 pers. værelser.

Skovhytten, Thorø, 5610 Assens
Kolonien Skovhytten tæt ved Assens ligger på Thorø, hvor den eneste bebyggelse er 3 kolonier, som er omgivet af marker, skov og strand. Børnene bor i 6 pers. værelser og 2 sovesale.

Strandlyst, Vestervænget 6, Lohals, 5953 Tranekær
Kolonien Strandlyst i Lohals på Langeland ligger direkte til stranden og med kort afstand til skoven. Børnene bor i 4 pers. værelser.

Stenkilde, Stenkildevej 4, 4793 Bogø By
Kolonien Stenkilde på Bogø i Storstrømmen ligger som nabo til skoven og med direkte adgang til vandet. Børnene bor i 4 – 6 pers. værelser.

Sæbystrand, Frederikshavnsvej 20, 9300 Sæby
Kolonien Sæbystrand i Sæby ligger på en stor grund tæt ved stranden og skoven. Børnene bor i 4 pers. værelser.

Thorupstrand, Fyrrestien 13, Thorupstrand, 9690 Fjerritslev
Kolonien Thorupstrand ved Fjerritslev er en Vesterhavskoloni, som ligger direkte til stranden. Børnene bor i 4 pers. værelser.

Thorøgård, Thorø, 5610 Assens
Kolonien Thorøgård tæt ved Assens ligger på Thorø, hvor den eneste bebyggelse er 3 kolonier, som er omgivet af marker, skov og strand. Børnene bor i 2 – 6 pers. værelser.

Vesterborg, Thorø, 5610 Assens
Kolonien Vesterborg tæt ved Assens ligger på Thorø, hvor den eneste bebyggelse er 3 kolonier, som er omgivet af marker, skov og strand. Børnene bor i 3 – 4 pers. værelser.

Østersøen, Bringtoftevej 9, Tøvelde, 4780 Stege
Kolonien Østersøen ligger på en stor naturgrund direkte til stranden. Børnene bor i 5 – 6 pers. værelser.