Tak for hjælpen med at finde personale

Kære alle

Tusind tusind tak for hjælpen med at dele i netværk og finde personale til vores sommerkolonier. 
Det betyder uendeligt meget at kunne tilbyde Københavnske skolebørn en god oplevelse for livet.

I er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I vil give en hånd med. Sæson 2020 åbner i februar for nye og gamle medarbejdere.

Er det noget for dig/jer, så kontakt  Gitte Nemholt tlf. 33254425 eller sen en mail til gn@kolonierne.dk

Har du søgt sommerkoloni i år? Du får besked d. 21. april

Vi modtager mange opkald og mails i forhold til, hvornår vi giver besked om dit barn/børn har fået en koloni plads til dette års sommerkolonier. 

Vi giver alle besked fredag d. 21. april 2023.

Med venlig hilsen

Kolonierne

 

Ledig stilling: Leder af Københavns Lærerforenings Kolonier

Siden 1899 er københavnske lærere taget på sommerkoloni med elever fra skolerne i byen. Sådan er det også i dag, og du har nu mulighed for at lede den del af Københavns Lærerforening, der hvert år får kolonierne til at blive til virkelighed for ca. 4.000 børn.

Hvis du er en dygtig leder, der har forståelse for, hvad det kræver at sende børn og voksne afsted på sommerkoloni, så skal du søge stillingen som leder for Københavns Lærerforenings Kolonier.

Du bliver leder for fire-fem medarbejdere i huset på Frydendalsvej samt 30 tilsynsførende i hele landet. Du kommer til at besøge de mest fantastiske og smukkeste steder i landet, når du som del af dit job besøger de 29 kolonier både i og uden for kolonisæsonen.

Som leder for Kolonierne kan man sove godt om natten. Du bliver leder for erfarne og dygtige medarbejdere, der er vant til et stort ansvar, og som kan forvalte det – her brænder man i dén grad for opgaven. Medarbejderne ser frem til at tage imod deres nye leder, og sammen med den store portefølje af erfaring og kompetencer bliver du også mødt med en forventning om, at organisationen skal turde gå nye veje. Organisationen er forandringsparat og venter kun på, at du velovervejet og med sikkerhed og kompetence gør brug af dette.

Du skal både kunne bedrive inddragende personaleledelse og nærværende distanceledelse. Du får ansvar for hvert forår at rekruttere op til 800 voksne til sommerkolonierne, og så skal du være i stand til at videreudvikle Københavns Lærerforenings Kolonier, så kolonierne bliver ved med at være attraktive og relevante.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen her . Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatschef Jannick Stærmose Mortensen på tlf. 2711 5545 eller chefkonsulent i Genitor Christian Høegh Brønnum på tlf. 2193 0783 eller chbr@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 12. marts 2023.

Ansøg her

 

Frederiksdalkurset 25. februar tilmelding

Kolonilederkursus for nuværende lærere og kommende koloniledere. Hent inspiration til dit koloniarbejde her.
Deadline for tilmelding: 10. februar til gn@kolonierne.dk

Frederiksdal tilmelding 2023

 

Nye tjek ind- og udtjekningstider fra 1. januar 2023

Fra 1. januar 2023 ændre vi vores ind- og udtjekningstider. 

De nye tider er:
Ankomst kl. 14:00
Afrejse kl. 11:00

Med venlig hilsen
Kolonierne

 

Nye priser i 2023

Vi ser os desværre nødsaget til at hæve lejen pga. forhøjede udgifter.

Prisændringen træder i kraft mandag d. 3. oktober 2022.

Priserne for 2023:

  1. overnatning 8.500kr (udlejes kun til skoleklasser, skoler og institutioner (ikke muligt at leje til personalekurser). Navn på skole og klasse skal angives. Det er ikke muligt at leje ved helligdage)
  2. overnatninger 11.000kr
  3. overnatninger 13.500kr (kun i forbindelse med helligdage)
  4. overnatninger 16.000kr (kun i forbindelse med helligdage)

Læs mere om vores priser her

 

Webinar 8. juni: Hør mere om NaturligVis

NaturligVis på Koloni 

Til sommer kan du som kolonipersonale prøve vores sjove og forunderlige aktiviteter for børn i naturen, som vi kalder NaturligVis på Koloni.  

NaturligVis på Koloni er bygget op omkring en en masse spændende kort og grej, der sætter nysgerrigheden i gang hos ungerne, og som hjælper børn og voksne med at undersøge, lege, og være kreative i naturen. Vi vil rigtig gerne fortælle dig meget mere og klæde dig på til at bruge naturen ved sommerens kolonier på sjove måder. 

Derfor er du hermed inviteret til webinar, som vi håber, du har lyst til at deltage i. Programmet er, at du kommer til at høre om, hvordan du bruger vores materiale på koloni, og du kan også stille spørgsmål til os om materialet. 

Det er naturvejleder Helen Holm, konsulent fra Københavns Lærerforenings Kolonier Gitte Nemholt og kommunikationsansvarlig på NaturligVis på Koloni Margrethe Løkkegaard, der byder dig velkommen til webinar.

Dato:

8. juni 2022 kl. 16-17 på https://tinyurl.com/y49h85e5

 

SOS Sommerjob vi mangler AKUT til uge 31

Sommerjob i verdensklasse! Har du praksiserfaring med at arbejde med børn i fritiden, og har lyst til at indgå i et ungt team for at lave sommerferie for børn. Eller har du erfaring i at arbejde i storkøkken, evt. med økonomafunktion og har lyst til 5 til 6 dage på en af Danmarks bedste beliggende arbejdspladser, så ring til Gitte Nemholt 33254425 tast 4, eller skriv en mail: gn@kolonierne.dk
Vi mangler mange gode folk, der kan hjælpe med at få kabalen til at gå op i år. Glæder mig til dit opkald 🙂

Der er også enkelte ledige stillinger i uger  Opdateret 15/7

Uge 31              1 regnskabsførende , 1 pædagogisk personale , 1 økonoma, 1 køkkenassistent

 

Problemer med at logge på til friplads søgning? Læs mere her

Friplads søgning

Når man skal søge friplads bedes om:
Brugernavn Det er de første 6 cifre i dit barns cpr. nr. eller din e-mail adresse
Kodeordet er det kodeord I selv har lavet, der blev brugt til login, da I søgte om koloniplads.

Kan I ikke huske brugernavn eller kode – vælg “glemt kodeord”

Med venlig hilsen

Kolonierne

 

Kolonilederkursus på Hotel Frederiksdal 5.-6. Marts 2022

Er du kolonileder for første gang eller trænger du som rutineret kolonileder til inspiration, så kan du nu tilmelde dig kurset som er 5.-.6/3. Tilmelding ligger på sommerkoloni/skolesiden – nederst.
Deadline 18/2

Bog – Historien om dengang jeg fandt lykken

Bogbeskrivelse

Første gang jeg blev en del af Københavns Lærerforenings Kolonier var som lærerbarn. Jeg deltog i ugernes aktiviteter på lige fod med alle de andre glade kolonibørn, og når festlighederne var ovre, så jeg altid frem til næste sommer i naturens tegn. 

Som årerne gik blev jeg ældre og deltog mere og mere i alt det praktiske – indtil jeg blev ansat og fortsatte gerningen selv.

Børnene skal have gode oplevelser, sjove minder og leg, historier og eventyr i bunkevis. Det var børnenes nysgerrighed, kreativitet og glæde, der inspirerede mig til at fortælle Historien om dengang jeg fandt lykken. Vi sad en sen aften, hvor en træt, blåøjet pige spurgte mig: “Zelina! Hvad laver du udover at være pædagog?”. 

Så måtte jeg jo forklare, at jeg var eventyrer – og det krævede et vaskeægte eventyr at bevise. 

Kolonierne er en kæmpe del af mig. Min uddannelse tager udgangspunkt i feriekoloniernes historie og børns velvære, mine jobs har altid haft med børn at gøre og min fritid – ja, den står i røverhistoriernes tegn. Denne bog er skabt til højtlæsning – og den er skabt i den store, altomfavnende koloniånd, som vi alle kender og elsker.

Forfatter : Zelina Ozol

Her kan bogen købes: https://www.bogforlaget-afart.dk/vare/historien-om-dengang-jeg-fandt-lykken/

Her er en anmeldelse: https://www.sn.dk/danmark/zelinas-opskrift-paa-lykke/