Opslagstavlen

HJÆLP OS – MANGLER MEDARBEJDERE TIL SOMMERKOLONI

26. maj 2021

Mayday Mayday
Der mangler en masse medarbejdere i uge 26 og 31 både som pædagogisk personale med erfaring i at arbejde med børn i alderen 6-16 år i fritiden og især  køkkenpersonale med erfaring fra storkøkkendrift på sommerkolonierne 2021 – Kontakt gn@kolonierne.dk eller ring 33254425 # 4 – se yderligere jobinfo på job på sommerkoloni.

Se mere her:   Mandag d.30 maj

Se også: https://kolonierne.dk/mayday-mayday/

Webinar NaturligVis på Koloni

21. april 2021

NaturligVis på Koloni

Som noget nyt på kolonierne introducerer vi i år en række sjove og forunderlige aktiviteter i naturen. Vi kalder det NaturligVis på Koloni. Ambitionen er at gøre børnene endnu mere nysgerrige på den natur, der er lige udenfor døren på sommerens kolonier. NaturligVis på Koloni er bygget op omkring en række aktivitetskort, som hjælper børn og voksne med at undersøge, lege, og være kreative i naturen. Vi vil rigtig gerne fortælle dig meget mere og klæde dig på til at bruge naturen ved kolonierne på sjove måder. Derfor håber vi, at du vil deltage i et lille webinar, senere på foråret. Skriv til Anders på naturligvis@kolonierne.dk for at deltage i webinaret om NaturligVis på Koloni.

Webinar for skolehold 25/5 – 2021 kl. 16.00 – 17.00
Medsend flg. Info ved tilmelding:

Skole, koloni, uge, navn, tlf. og e-mail.

Webinar for andre hold 10/6 – 2021 kl. 16.00 – 17.00
Medsend flg. Info ved tilmelding:
Koloni, uge, navn, tlf. og e-mail.

​Mvh
Anders Andersen
Udviklingsmedarbejder
NaturligVis på Koloni
naturligvis@kolonierne.dk

Stumfilm – Afsløring af Thor-monumentet på Thorø

30. november 2020

1926, Thorø, 5:54 min., Stum

Til musikakkompagnement og honnør fra spejdere afsløres billedhugger Carl Johan Bonnesens store Thor-monument, som er indhyllet i Dannebrog. Monumentet, der forestiller guden Thors kamp mod jætterne, blev placeret på en åben mark på øens højeste punkt. I 1957 blev det købt og flyttet til Glud & Marstrands fabrik (tidl. Haustrups fabrikker) på hjørnet af Næsbyvej og Åløkke Allé i Odense.

Se filmen her

 Vil du læse mere?

Du kan se flere historier om stort og småt i Koloniernes Nyhedsarkiv »