Om NaturligVis på Koloni

Københavns Lærerforenings Kolonier ønsker at styrke børn og unges nysgerrighed i forhold til natur og naturvidenskab. Både under og efter et koloniophold. Derfor har vi skabt NaturligVis på Koloni. Formålet er at understøtte børn og unges naturvidenskabelige dannelse og nysgerrighed, igennem praksisnære undersøgelser og oplevelser, og at styrke forståelsen af deres egen rolle i den store sammenhæng.

Med NaturligVis på Koloni ønsker Københavns Lærerforenings Kolonier at udvikle og implementere et let tilgængeligt arbejdsprogram, hvor redskaber, metoder, grej mv. som en samlet løsning, giver kolonipersonalet mulighed for at få børn og unge til at tilgå naturvidenskabelige temaer med nysgerrighed og undren. Via projektet vil vi understøtte børn og unges forståelse for deres egen rolle som en del af de store fortællinger om naturvidenskab. Københavns Lærerforenings Kolonier samarbejder med Foreningsudviklerne om udvikling af indholdet i NaturligVis på Koloni. Læs mere om det konkrete indhold og aktiviteter på de øvrige sider i menuen øverst.

Hør mere på webinar

Som introduktion af projektets muligheder for sommerens kolonipersonale har vi afholdt et webinar via Zoom. Her fortalte vi bl.a. om kasserne med inspirationskort og hvordan I som kolonipersonale kan være med til at sætte børnene i gang med naturundersøgelser og holde deres interesse fanget i løbet af hele kolonien.

Hvis du missede webinaret kan du se en optagelse her via Zoom ved at bruge koden: !S4ss!ny

Vil du vide mere?

For at følge NaturligVis på Koloni på nærmeste hold kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev via formularen herunder, hvor vi et par gange om året deler seneste nyt om projektet. Samtidig kan du kan følge NaturligVis på Koloni på Instagram. Her lægger vi løbende indhold op, som viser forskellige aspekter af projektet, som forhåbentlig er medvirkende til at skabe nye undringer og aktiviteter i naturen. Du er meget velkommen til at følge og tagge vores profil i de aktiviteter, du selv er ude og lave i naturen.

Følg NaturligVis på Koloni på Instagram


Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg udvikligen af NaturligVis på KoloniLæs seneste nyhedsbrev her: NaturligVis på Koloni #1 Maj 2021