Naturligvis på koloni

Hvad spiser en myre til morgenmad?

Nysgerrighed er som en skattekiste, og vi har nøglen! Hele livet igennem bruger vi vores nysgerrighed til at udforske verden omkring os, få lyst til at lære nyt og finde løsninger på små og store udfordringer. Det er som at være detektiver, der løser mysterier i vores eget lille naturunivers. Og ved du hvad? Nysgerrighed er ikke kun for børn – den er også vores hemmelige superkraft som voksne! Så lad os sammen pakke vores nysgerrighed ned i rygsækken, hoppe på opdagelsestoget og drage ud på eventyr.
Hvad mon myrer spiser til morgenmad? Det er tid til at finde ud af det!

Vores vision er derfor klar: Københavns Lærerforenings Kolonier ønsker at styrke børn og unges nysgerrighed i forhold til natur og naturvidenskab. Vi deler denne vision med Novo Nordisk Fonden, som økonomisk støtter projektet fra 2021 til 2025. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og følg udvikligen af NaturligVis på Koloni

For at følge NaturligVis på Koloni på nærmeste hold kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge projektet via Instagram. I nyhedsbrevet deler vi et par gange om året det seneste nye om projektets udvikling og fremdrift, imens vi på Instagram deler lidt mere rundhåndet ud af stort og småt.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Er du midt i planlægningen af et fantastisk koloniophold? Har du spørgsmål om udstyr, materialer eller kortkasser? Bare rolig, vi er her for dig!
Fejl og mangler? Hvis du allerede har været på koloni og opdaget, at grejet eller kortkassen ikke helt lever op til dine forventninger, så lad os vide det! Vi vil gerne have feedback og gode ideer til forbedringer. Bare skriv til os via kontaktformularen herunder.

Følg NaturligVis på Koloni på IG

 Her lægger vi løbende indhold op, som viser forskellige aspekter af projektet, som forhåbentlig er medvirkende til at skabe nye undringer og aktiviteter i naturen. Du er meget velkommen til at følge og tagge vores profil i de aktiviteter, du selv er ude og lave i naturen.